Medlemsansökan

Princess Yacht Club of Sweden (PYCS) är en ideell förening för glada människor som trivs på sjön i den främsta av båtprodukter från England; Princess. Vill du bli medlem? Använd formuläret nedan!

Våra kriterier för medlemskap är att du äger, eller har ägt, en Princessbåt. Klubben bildades 1986 och har medlemmar över hela Sverige. Klubben har ett tydligt syfte - att våra medlemmar skall trivas och ha kul tillsammans. Vi arrangerar ett flertal träffar varje år, företrädesvis till sjöss, men även på land under den kallare årstiden och då i form av temakvällar, vinprovningar, besök på olika intressanta platser, teaterkvällar, julbord mm.Inträdesavgiften för nya medlemmar är 250:- (engångsavgift) och årsavgiften är 800:- inkl. en familjemedlem.
Beloppet för inträdes/årsavgiften sätter du in på PG 96 06 64-1. Betalningsmottagare är Princess Yacht Club of Sweden. OBS! Märk betalningen med avsändare!


Namn Född Maka/Make Född
Adress Postnummer Telefon Mobil E-post E-post nr2
Båtnamn Hemmahamn VHF Selcall Reg nr Båttyp Års modell Motor HK
Styrelse

Styrelsen har 4-5 styrelsemöten per år förutom årsmötet som hålls i februari månad och de senaste åren på Älvsjömässan och Allt för sjön

Erbjudande & Rabatter

Ta gärna del av de erbjudanden som finns!