Erbjudande & Rabatter

Ta gärna del av de erbjudanden som finns!

Princessbåtar


https://princessyachts.se/   

     

http://www.inamarin.se/


Försäkringar:

Nordisk Yacht Assurance AB: Hjärtat i din skadereglering! 


Kläder med logga på!

Kontaktperson: Håkan Ericsson hakan.ericsson@kylpartner.se


Restaurangen vid Gryts Varv

Som ordförande i Gryts Varvs båtklubb och medlem i Princessklubben har jag fixat så medlemmar i Princessklubben har samma rabatter som Gryts Varvs båtklubb på restaurangen där. Det innebär 10% på allt ätbart samt möjlighet till kampanjer på vin och öl. Vissa spelkvällar gäller detta dock inte. Boka båtplats via Niklas eller Malin i restaurangen samt uppge vid beställning att Ni är medlemmar i Principbesluten så gäller rabatterna. Hälsningar Joachim Källsholm.


Erbjudande  om stabilisering för din båt

MARECO AB

Torpvägen 3

132 48 Saltsjö-Boo

Vx 08-717 93 73

Dir 08-400 272 42

Hemsida


Tack för att jag fick skicka information kring Humphree stabilisering! Se bifogad broschyr och länk till deras hemsida för ytterligare fakta om produkterna https://humphree.com/interceptors/

Vi är en utav ett 10-tal exklusiva återförsäljare och installatörer av Humphree i Sverige.

Som Conny säkert sagt så är de mycket intresserade att få ut deras system på fritidbåtsmarknaden och vill ha ambassadörer för deras produkter hos lämpliga målgrupper.

Han nämnde framförallt Princessklubben som intressenter för deras del och jag förstod att du är aktiv i klubben. Vi kan ihop med Humphree erbjuda 1 system till mycket förmånligt pris om det kan installeras i en båt som kan företrädas på ett bra sätt inom klubben. Mareco erbjuder 15% på ett system. Kostnaden för systemet med erbjudandet (avser X-serien) ligger från 31 – 44 000 Kr exkl moms beroende på båt. Active-funktionen ingår i det priset (ordinarie pris 65 000Kr exkl moms)

Kostnad för installation tillkommer.

Kort om Humphree är att det framförallt är stabiliseringssystem de säljer, det är inte att förväxla med traditionella trimplaneller andra ”automatiska trimsystem” som marknadsförs på marknaden idag. Det är en Premiumprodukt som till en början har utvecklats till yachtsegmentet och andra större kommersiella fartyg. Det gör att det håller en mycket hög kvalitet. Det första man märker när man åker med en båt som är utrustad med ett system från Humphree är att det upplevs som lugnt och tryggt ombord, oavsett yttre omständigheter som vågor, vind eller svall. Det ger också möjlighet att åka med god bränsleekonomi i farter som tidigare var olämpliga pga att båten gräver ner aktern ”humpen” i sjön. Man åker Hump-fritt – Humphree!

Trimläge ställs in unikt för varje installation och farter vilket gör att Humphree optimerar båtens prestanda.


https://shop.poly.se/


Polyprodukter erbjuder Princessmedlemmar rabatt på deras produkter ring mig för att få koden. Kan inte lägga ut den ännu då vi inte har ordnat med inloggningen för medlemmar.

Mvh

Roger 0708 22 66 61

Sekreterare


Medlemsansökan

Princess Yacht Club of Sweden (PYCS) är en ideell förening för glada människor som trivs på sjön i den främsta av båtprodukter från England; Princess. Vill du bli medlem? Använd formuläret nedan!